Για να ενημερωθείτε για τυχόν τραπεζικά έξοδα ή επιβαρύνσεις παρακαλούμε να απευθυνθείτε στις αντίστοιχες τράπεζες.
Σε περίπτωση που καθυστερήσετε την εξόφληση του λογαριασμού σας, το οφειλόμενο ποσό θα μεταφερθεί στο λογαριασμό του επόμενου μήνα με την περιγραφή "Προηγούμενο υπόλοιπο οφειλής".

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εξοφλείτε το λογαριασμό σας μέσω πάγιας εντολής χρέωσης του τραπεζικού σας λογαριασμού σας,  πρέπει να διατηρείτε λογαριασμό σε μία από τις παρακάτω τράπεζες :

• Alpha Bank
• EFG-Eurobank
• Εθνική Τράπεζα
• Τράπεζα Πειραιώς καθώς και στο e-banking της τράπεζας Πειραιώς

Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας και θέλετε πλέον να   πληρώνετε με μετρητά, δηλώστε το στην ενότητα «λογαριασμοί & πληρωμές» της υπηρεσίας My home account.
Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε  την εξυπηρέτηση πελατών στο 13844.
Το ποσό που αφορά στην τρέχουσα οφειλή του λογαριασμού σας θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι και την αναγραφόμενη ημερομηνία στην πρώτη σελίδα του έντυπου λογαριασμού, «Προθεσμία πληρωμής τρέχουσας οφειλής». Αν έχετε προηγούμενο υπόλοιπο θα πρέπει να το εξοφλήσετε άμεσα.

Online υπηρεσία πληρωμής λογαριασμού

Εξοφλήστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ηλεκτρονικά το λογαριασμό σας με τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα Visa (οποιασδήποτε τράπεζας): Visa, MasterCard, American Express , Diners Club.