Αλλαγή ονομασίας δικτύου (SSID), κλειδιού ασφαλείας (Wireless Key) και Channel για το ZTE ZXHN H108N

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τον υπολογιστή σας με το ZTE ZXHN H108N με καλώδιο Ethernet

Βήμα 1 : Ανοίξτε τον browser σας (Internet Explorer, Mozilla Firefox κλπ), πληκτρολογήστε στην μπάρα διευθύνσεων τον αριθμό  192.168.2.1 και πατήστε Enter.

Βήμα 2 :

Θα δείτε την παρακάτω εικόνα. Στο Username θα γράψετε admin και στο Password θα γράψετε admin και θα πατήσετε Login.

Βήμα 3:

Θα σας εμφανίσει την παρακάτω εικόνα.

Θα πατήσετε το κουμπί Network που βρίσκετε στην αριστερή στήλη και στην επόμενη εικόνα την επιλογή που λέει WLAN, όπως φαίνεται παρακάτω.

Στην συνέχεια εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα.

Βήμα 4 :

Θα πατήσετε το κουμπί Basic και στη συνέχεια στο θα βρείτε την επιλογή Channel στο κέντρο της οθόνης και θα  επιλέξετε  το Channel 9 όπως φαίνεται παρακάτω και θα πατήσετε το κουμπί Submit.

Βήμα 5 :

Στη συνέχεια θα πατήσετε το κουμπί SSID Settings που βρίσκετε στην αριστερή στήλη, θα βρείτε την επιλογή SSID Name στο κέντρο της οθόνης, θα  επιλέξετε  ένα όνομα της αρεσκείας σας (πχ Vodafone Home)  και θα πατήσετε το κουμπί Submit.

Βήμα 6 :

Τέλος θα πατήσετε το κουμπί Security που βρίσκετε στην αριστερή στήλη, θα βρείτε την επιλογή WPA Passphrase στο κέντρο της οθόνης, θα πληκτρολογήσετε  ένα 10ψήφιο αριθμό της αρεσκείας σας (πχ . το κινητό σας τηλέφωνο) και θα πατήσετε το κουμπί Submit.

Βήμα 7 : Αποσυνδέστε το καλώδιο Ethernet, ενεργοποιήστε το ασύρματο δίκτυο και συνδεθείτε στο ZTE ZXHN H108N επιλέγοντας το δίκτυο με το όνομα που δώσατε (πχ Vodafone Home) και σαν κλειδί ασφαλείας πληκτρολογήστε τον κωδικό που επιλέξατε στο Βήμα 6.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για αλλαγή σε κλειδί WEP (σε περίπτωση που δεν συνδεθεί μετά τα παραπάνω βήματα) στο Βήμα 6 αφού πατήσετε την επιλογή Security θα βρείτε την επιλογή WPA Authentication Type  στο κέντρο της οθόνης και θα επιλέξετε την επιλογή Open System.

Στην συνέχεια θα εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα όπου στην επιλογή WEP Encryption επιλέγουμε Enabled

θα εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα όπου στην επιλογή WEP Key1, θα πληκτρολογήσετε  ένα 10ψήφιο αριθμό της αρεσκείας σας (πχ . το κινητό σας τηλέφωνο) και θα πατήσετε το κουμπί Submit  θα πληκτρολογήσετε  ένα 10ψήφιο αριθμό της αρεσκείας σας (πχ . το κινητό σας τηλέφωνο) και θα πατήσετε το κουμπί Submit

Τέλος ακολουθούμε το Βήμα 7.

 

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στις υπηρεσίες μας.

 

 

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά στην υπηρεσία σας μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα Εξυπηρέτηση Πελατών όπου θα βρείτε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Τηλεφωνικά στο 13844, 24ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

Ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας αναφοράς θέματος. Τώρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μας στείλετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αφορά την υπηρεσίας σας.
Για αναφορά θέματος πατήστε εδώ.

 

Πόσο χρήσιμο σας φάνηκε το συγκεκριμένο άρθρο;