1. Σύνδεση Wi-fi με συσκευή Android

 

Για να συνδεθείτε σε ένα ασύρματο δίκτυο χρησιμοποιώντας την Android συσκευή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1

Από το μενού της συσκευής σας επιλέξτε Ρυθμίσεις

Βήμα 2

Επιλέξτε WiFi. Στην επόμενη οθόνη «σύρετε» την επιλογή του WiFi ώστε να πάει στην θέση ON.

Βήμα 3

Επιλέξτε από την λίστα το WiFi στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε, Θα σας ζητηθεί το κλειδί. Εφόσον δεν εχει αλλαχθεί τo Όνομα του ασυρμάτου δικτύου (WLAN), υπάρχει τυπωμένο στο αυτοκόλλητο στη πίσω πλευρά ή βάση του router. 

Βήμα 4

Εισάγοντας το κλειδί και πατώντας «σύνδεση», η συσκευή σας θα συνδεθεί στο WiFi δίκτυό σας. Εφόσον δεν έχει αλλαχθεί τo κλειδί του ασυρμάτου δικτύου (WLAN security key),  βρίσκεται τυπωμένο σε αυτοκόλλητο στη πίσω πλευρά ή βάση του router.

 

2. Σύνδεση WiFi με συσκευή IOS
 

Για να συνδεθείτε σε ένα ασύρματο δίκτυο χρησιμοποιώντας το iPhone, iPad ή iPod Touch σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1

Επιλέξτε Ρυθμίσεις. 

Βήμα 2

Επιλέξτε WiFi.
Στην οθόνη που θα εμφανιστεί «σύρετε» την επιλογή του WiFi ώστε να πάει στην θέση ON.
Αμέσως θα αρχίσει η αναζήτηση για διαθέσιμα δίκτυα τα οποία θα αρχίσουν να εμφανίζονται από κάτω από την επιλογή

Βήμα 3

Επιλέξτε από την λίστα το WiFi στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί το κλειδί. Εφόσον δεν εχει αλλαχθεί τo Όνομα του ασυρμάτου δικτύου (WLAN), υπάρχει τυπωμένο στο αυτοκόλλητο στη πίσω πλευρά ή βάση του router. 

Βήμα 4

Εισάγοντας το κλειδί και πατώντας «σύνδεση», η συσκευή σας θα συνδεθεί στο WiFi δίκτυό σας. Εφόσον δεν έχει αλλαχθεί τo κλειδί του ασυρμάτου δικτύου (WLAN security key),  βρίσκεται τυπωμένο σε αυτοκόλλητο στη πίσω πλευρά ή βάση του router.

 

3. Σύνδεση Wi-Fi με κινητό Windows Phone

Για να συνδεθείτε σε ένα ασύρματο δίκτυο χρησιμοποιώντας το Windows Phone σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1

«Σύρετε» την οθόνη αριστερά, ώστε να εμφανιστεί το μενού επιλογών. 

Βήμα 2

Στην οθόνη που θα εμφανιστεί επιλέξτε WiFi

 

Βήμα 3

Στην επόμενη οθόνη «σύρετε» την επιλογή του WiFi ώστε να πάει στην θέση ON. Επιλέξτε από την λίστα το WiFi στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί το κλειδί. Εφόσον δεν εχει αλλαχθεί τo Όνομα του ασυρμάτου δικτύου (WLAN), υπάρχει τυπωμένο στο αυτοκόλλητο στη πίσω πλευρά ή βάση του router. 

Βήμα 4

Εισάγοντας το κλειδί και πατώντας «σύνδεση», η συσκευή σας θα συνδεθεί στο WiFi δίκτυό σας. Εφόσον δεν έχει αλλαχθεί τo κλειδί του ασυρμάτου δικτύου (WLAN security key),  βρίσκεται τυπωμένο σε αυτοκόλλητο στη πίσω πλευρά ή βάση του router.

4. Σύνδεση WiFi με συσκευή Windows 10

 

Βημα 1

Πατήστε αριστερό κλικ στο εικονίδιο του WiFi, το οποίο βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία στην οθόνη σας. Εάν δεν εμφανίζεται θα πρέπει να πατήσετε το βελάκι για να εμφανιστεί. Επιλέξτε από την λίστα το WiFi στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε, και πατήστε «Σύνδεση», θα σας ζητηθεί το κλειδί. Εφόσον δεν έχει αλλαχθεί τo Όνομα του ασυρμάτου δικτύου (WLAN), υπάρχει τυπωμένο στο αυτοκόλλητο στη πίσω πλευρά ή βάση του router

Βήμα 2

Πληκτρολογήστε τον κωδικό του WiFi δικτύου σας και πατήστε «επόμενο» για να συνδεθείτε. To κλειδί του ασυρμάτου δικτύου βρίσκεται τυπωμένο σε αυτοκόλλητο στο πίσω πλευρά ή βάση του router.

 

Παρατήρηση: Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως παραπάνω για τα windows 8 και 8.1

 

Πόσο χρήσιμο σας φάνηκε το συγκεκριμένο άρθρο;