• Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις
  • 300’ για εθνικές κλήσεις προς κινητά
  • Internet έως 50Mbps
  • Την πιο ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια με το Vodafone TV
Συμπλήρωσε διεύθυνση για έλεγχο διαθεσιμότητας

Με ενδιαφέρει:

hol office double-play ευέλικτα

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο

triple play

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο
Vodafone Home triple play
Απεριόριστα αστικά/ υπεραστικά
+
300΄προς κινητά Ελλάδος
+
Internet έως 24Mbps
Η πιο ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας
για όλη την οικογένεια με το Vodafone TV
online προσφορά 24μηνο
από49,90€
μόνο29,90€
5€ επιπλέον έκπτωση για συνδρομητές Vodafone Κινητής (4)
Vodafone Home triple play
Απεριόριστα αστικά/ υπεραστικά
+
300΄προς κινητά Ελλάδος
+
Internet έως 50Mbps
Η πιο ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας
για όλη την οικογένεια με το Vodafone TV
online προσφορά 24μηνο
από58€
μόνο39,90€
5€ επιπλέον έκπτωση για συνδρομητές Vodafone Κινητής

hol office double-play

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο

hol business double-play

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο

απεριόριστα 

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο

ευέλικτα 

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο

απεριόριστα

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο

ευέλικτα

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο

κυρίως Ιnternet

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο

βασικό

Internet & Τηλεφωνία
Τηλεόραση
μηνιαίο πάγιο

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Οι προσφορές ισχύουν για νέους πελάτες ανάλογα με τη χρονική διάρκεια προσφοράς (12 ή 24 μήνες).

Η συνδυαστική έκπτωση κινητής-σταθερής ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου με πάγιο 15€ και άνω. Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

Η υπηρεσία vdsl internet προσφέρεται είτε μέσω του ιδιόκτητου δικτύου, είτε μέσω υπηρεσίας χονδρικής, βάσει της διαθεσιμότητας στην περιοχή σου.(έλεγξε τη διαθεσιμότητα στην περιοχή σου εδώ).

Tα προγράμματα Vodafone Home triple play και Vodafone Home double play με ταχύτητα έως 50 Mbps είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένες περιοχές εδώ)

(1) Η επιπλέον έκπτωση των 5€ στο πρόγραμμα Vodafone Home double play GR + 300, αφορά συνδρομητές Vodafone Κινητής που θα επιλέξουν συμβόλαιο με 12μηνη διάρκεια. Αντίστοιχα η επιπλέον έκπτωση των 3€, αφορά συνδρομητές Vodafone Kινητής που θα επιλέξουν 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

(2) Η επιπλέον έκπτωση των 4€ στο πρόγραμμα Vodafone Home double play GR, αφορά συνδρομητές Vodafone Κινητής που θα επιλέξουν συμβόλαιο με 12μηνη διάρκεια. Αντίστοιχα η επιπλέον έκπτωση των 3€, αφορά συνδρομητές Vodafone Kινητής που θα επιλέξουν 24μηνη διάρκεια συμβολαίου. 

Από 01/01/2017 εφαρμόζεται φόρος 5% στις υπηρεσίες φωνής ή/και πρόσβασης στο internet, σύμφωνα με το Άρθρο 55 του ν. 4389/2016 . Στις ανωτέρω τιμές σταθερής τηλεφωνίας και internet δεν περιλαμβάνεται φόρος 5%. Ο φόρος 5%, εφαρμόζεται σε κάθε σύνδεση σταθερής και υπολογίζεται επί της αξίας (προ ΦΠΑ) που συνίσταται σε : Πάγιο υπηρεσίας τηλεφωνίας/internet (μετά από εκπτώσεις/πιστώσεις) + χρεώσεις από χρήση τηλεφωνίας πέρα του παγίου. Από τον φόρο εξαιρούνται τυχόν εφάπαξ τέλη (π.χ. τέλος ενεργοποίησης, τέλος απενεργοποίησης, κ.α.) και υπηρεσίες όπως τα μισθωμένα κυκλώματα, email, web hosting, στατική IP και το cloud. Από τον συγκεκριμένο φόρο εξαιρείται και η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στην οποία επιβάλλεται φόρος 10%, ήδη από 1η/6/2016.  Οι ανωτέρω φόροι επιβάλλονται σε συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία και αποδίδονται στο Ελληνικό Δημόσιο. 

(3) Με 7€/μήνα και 3€ τέλος ενεργοποίησης. Στο χρόνο ομιλίας προς διεθνή σταθερά εφαρμόζεται: 
i) 1600 λεπτά συνολικά για τις 45 χώρες, οι οποίες είναι: ΑΝΔΡΟΡΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΡΕΑΣ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η.Π.Α., ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΚΙΝΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΠΕΡΟΥ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΑΪΒΑΝ, ΤΑΫΛΑΝΔΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, με βήμα χρέωσης το ένα (1) λεπτό. Μετά την κατανάλωση των 1600 λεπτών/μήνα, οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.
ii) 400 λεπτά συνολικά για τα σταθερά ΡΩΣΙΑΣ και ΠΟΛΩΝΙΑΣ με βήμα χρέωσης ένα (1) λεπτό. Μετά την κατανάλωση των 400 λεπτών/μήνα οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. 

4) Στις παραπάνω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται φόρος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% (0,69€.

5) Για την υπηρεσία Vodafone TV απαιτείται χρήση του εξοπλισμού της Vodafone που σας παρέχεται δωρεάν καθώς και επιπλέον ψηφιακός εξοπλισμός με χρέωση 1,23€/μήνα για 24 μήνες συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

* Το προϊόν αφορά νέες αιτήσεις με 24μηνο συμβόλαιο και απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, και ΙΕΚ (απαιτείται Πάσο ή βεβαίωση εγγραφής). Στο πάγιο των 18,15€ του προγράμματος Vodafone Home double play CU Xclusive περιλαμβάνεται έκπτωση My Home e-bill 1€. H έκπτωση έχει διάρκεια 24 μήνες και δεν συνδυάζεται με την έκπτωση (1€) για τους συνδρομητές με My Home e-bill και ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμού. Η τιμή ισχύει για συνδρομητές καρτοκινητής CU Xclusive.

 

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών Τιμοκατάλογος λοιπών κλήσεωνΑίτηση ενεργοποίησης υπηρεσιών

Γιατί να επιλέξω υπηρεσίες Vodafone Home;

  • για να εξασφαλίζεις ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, συνδυάζοντας σταθερό και κινητό από τη Vodafone
  • για να απολαμβάνεις το καλύτερο triple play της αγοράς με απεριόριστα σταθερά, 300' προς κινητά, internet έως 50Mbps και την πιο ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια με το Vodafone TV από 24,90€ μόνο!

.

  • για να έχεις αξεπέραστη εμπειρία εξυπηρέτησης 
  • γιατί μέσω του εκτεταμένου δικτύου οπτικών ινών σε όλη την Ελλάδα, απολαμβάνεις τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες μετάδοσης δεδομένων και τηλεφωνίας

χρειάζεσαι βοήθεια;

  • Επισκεφθείτε την ενότητα Υποστήριξη
  • Εισάγετε το τηλέφωνό σας για να σας καλέσουμε πίσω
  • ή καλέστε στο13830