Είσοδος στο Vodafone Home email

Σε ενημερώνουμε ότι από τις 30 Ιουνίου 2014 και μετά η υπηρεσία Vodafone Home email παρέχεται αποκλειστικά από νέα, σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη υποδομή. Από την ημερομηνία αυτή και μετά η διαχείριση του email σου, όπως αποστολή και λήψη νέων emails, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της νέας μας υποδομής. Η πρόσβαση μέσω Windows Live mail θα διατηρηθεί ώστε να βλέπεις τα παλιά σου emails χωρίς όμως να μπορείς να κάνεις κάποια ενέργεια όπως να στείλεις και να λάβεις νέα. Αν δεν έχεις μεταφέρει το email σου στην Vodafone πάτησε εδώ για να ξεκινήσεις τη διαδικασία.

Νέο Vodafone Home email

Το νέο Vodafone Home email αποτελεί μια ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή λύση που σας παρέχει «έξυπνες» και χρηστικές λειτουργίες, τόσο για την πρόσβαση όσο και για την διαχείριση του email σας. Ανακαλύψτε τώρα όλες τις δυνατότητες του νέου περιβάλλοντος.

Είσοδος στο Vodafone Home email

Windows Live mail

H είσοδος στο Windows Live mail θα διατηρηθεί μέχρι τέλος του έτους προκειμένου να έχεις πρόσβαση στα παλιά σου email. Για να στείλεις ή να λάβεις νέα email θα πρέπει να μεταφέρεις τον email λογαριασμό σου στη νέα υποδομή πατώντας εδώ.