Σημαντική ενημέρωση: Η υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) αλλάζει.

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και της εμπειρίας σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανανεώνεται και από τις 30 Ιουνίου 2014 και μετά θα παρέχεται αποκλειστικά από μια νέα, σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη υποδομή. Η νέα υπηρεσία email της Vodafone αποτελεί μια ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή λύση που σας παρέχει «έξυπνες» και χρηστικές λειτουργίες, τόσο για την πρόσβαση όσο και για την διαχείριση του email σας.

Η παραπάνω αλλαγή του email έγινε στις 30 Ιουνίου 2014.

Από την ημερομηνία αυτή και μετά η διαχείριση του email σας, όπως αποστολή και λήψη νέων emails, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της νέας υποδομής. Η πρόσβαση μέσω Windows Live mail θα διατηρηθεί ώστε να βλέπετε τα παλιά σας emails χωρίς όμως να μπορείτε να κάνετε κάποια ενέργεια όπως να στείλετε και να λάβετε νέα.

Για να μεταφερθεί το email σας της μορφής username@hol.gr στη νέα υποδομή θα χρειαστεί από τις 30/06/2014 και μετά να επιλέξετε τον παρακάτω σύνδεσμο και να ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται σε αυτόν. Στη νέα υποδομή θα έχετε πρόσβαση με το ίδιο Όνομα χρήστη [username] αλλά θα πρέπει να αλλάξετε τον Κωδικό.

English version of email migration wizard in not availabable. Please consult the pdf for the translation of steps in english

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η μεταφορά του email σας στη νέα υποδομή είναι υποχρεωτική σε περίπτωση που θέλετε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε.